Codziennie mam nowy pomysł na zapełnienie dnia. Nie potrafię usiedzieć w miejscu i ciągle gdzieś "latam". Na co dzień mam mnóstwo energii którą pożytkuję przede wszystkim na wychowanie Córki. Jednak to dziecko-anioł to mam mnóstwo czasu na gotowanie i pisanie tego bloga.
Fotografowanie to moja druga pasja którą sukcesywnie rozwijam od czasów studiów. Z dnia na dzień, miesiąca na miesiąc oraz roku na rok moje zdjęcia stają się coraz lepsze. Rozwijam swoje umiejętności oraz opanowuję kolejne działy fotografii.
Chcesz mnie o coś zapytać? Podobają Ci się moje zdjęcia? Masz jakieś uwagi? Zawsze możesz do mnie napisać maila na adres reklama@kulinarnapiniata.pl
Szkolenia fotograficzne:
- 32-godzinny kurs fotografii ogólnej prowadzony przez Karola Grodeckiego w szkołe fotograficznej akredytowanej przez MEN
- Kurs fotografii na poziomie ogólnym prowadzony przez Karola Grodeckiego w szkołe fotograficznej akredytowanej przez MEN
- Warsztaty fotograficzne połączone z degustacją lodów Grycan prowadzone przez Lubomira Lipov oraz Elżbietę Grycan
- Warsztaty fotograficzne w Akademii Smaku Siemens prowadzone przez Leszka Szurkowskiego - wykładowcę Akademii Nikona
- Warsztaty ze stylizacji dań prowadzone przez food-stylistkę Monikę Walecką
Szkolenia kulinarne:
- Szkolenie z zakresu BBQ w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Kuchnia włoska - Pizza&Pasta w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Polskiej Kuchni Regionalnej w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Nowych Trendów i Technik w Kuchni Polskiej (kuchnia molekularna) w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Dania z Drobiu w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu kuchnia orientalna w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Kuchnia polska - Dary lasu w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Dania flambirowane w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Pasztety, rolady i pieczyste w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Desery w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Wołowina i Cielęcina w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Kuchnia międzynarodowa - Dania z ryb oraz Sushi w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Warsztaty w bistro Masz gulasz Magdy Gessler z zakresu Gulasze prowadzone przez Urszulę Ziółkowską
- Warsztaty z zakresu Kuchnia azjatycka prowadzone przez Wilsona Chung i markę Blue Dragon
- Konferencja prasowa wspierająca kampanię 'Karton zamiast konserwantów' TetraPak oraz warsztaty z użyciem produktów pakowanych w kartony zamiast puszki prowadzone przez Roberta Sowę
- Warsztaty z zakresu dania z ziemniaków pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu dania z drobiu pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Pawła Hajn oraz Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu ryby i owoce morza pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Dymitrosa Anastasopoulosa oraz Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu sałatki pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Wojciecha Pasikowskiego oraz Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu przekąski pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Kamila Kosnowskiego oraz Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu dania mięsne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Roberta Sowę oraz Marcina Budynka
- Warsztaty z zakresu Warzywa i dania fit pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej prowadzone przez Urszulę Ziółkowską oraz Marcina Budynka
- Szkolenie z zakresu optymalizacji bloga oraz SEO zrealizowane dzięki uprzejmości LemonSky oraz marki Winiary
- Warsztaty z zakresu urządzania przyjęć, dekorowania stołu oraz savoir-vivre prowadzone przez Magdę Gessler oraz szefa kuchni domu resturacyjnego Krokodyl w Warszawie
- Warsztaty połączone z degustacją menu kuchni gruzińskiej prowadzone przez szefową kuchni restauracji 'Gaumarjos' Lianę Gamtsemlidze oraz Magdę Gessler
- Szkolenie z zakresu Parzenia kawy i przygotowywania kawy prowadzone w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości przez Sylwię Bochowicz
- Szkolenie prowadzone przez Tomka Tomczyka BLOGER - pasja, zawód, styl życia...
- Szkolenie baristyczne I-stopnia prowadzone przez Mikołaja Nowaka w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Szkolenie z zakresu Kuchania Tex-Mex prowadzone przez szefa kuchni restauracji Blue Cactus w Warszawie
- Szkolenie Tex-mex 2 prowadzone przez nowego szefa kuchni Blue Cactus Patrica Hanna oraz degustacja nowego wiosennego menu
- Warsztaty z kuchni włoskiej prowadzone przez Giancarlo Russo i zorganizowane przy współpracy z firmą agros-nova (marka Łowicz) oraz GlassisLife
- Warsztaty Sushi przeprowadzone w restauracji SushiClub by SensiSushi
- Warsztaty Sushi prowadzone przez Wilsona Chung i markę Blue Dragon
- Warsztaty zorganizowane przez Ambasadę Japonii oraz Fundację Japońską na temat dań z ostryg
- Warsztaty zorganizowane przez Ambasadę Japonii oraz Fundację Japońską na temat przyrządzania dań kuchni japońskiej z polskich składników
- Udział w konferencji dla blogerów kulinarnych Food Bloger Fest II w siedzibie Agora w Warszawie
- Warsztaty zorganizowane dla blogerów przez Onet w ramach Blog roku 2012
- Warsztaty "Wiosenna aura w kuchni czyli… jak połączyć radość gotowania ze zdrowym stylem życia" zorganizowane przez E.Leclerc i Markę Wiodącą prowadzone przez szefa kuchni Davida Gaboriaud
- Warsztaty "VIVA LA PASTA czyli… wiosenne wariacje makaronowe" z Wiodącą Marką E.Leclerc prowadzone przez szefa kuchni Davida Gaboriaud
- Warsztaty "Wieprzowina regionalna - doceń smak tradycji" prowadzone przez Adama Michalskiego
- Warsztaty "Dobra wołowina w letnim menu" prowadzone przez Grzegorza Łapanowskiego w ramach programu "QMP - wołowina zawsze dobra"
- Warsztaty "Trzy znaki smaku" prowadzone przez Grzegorza Łapanowskiego w ramach programu promocji produktów regionalnych
- Zdrowe Warsztaty Kulinarne prowadzone przez Konrada Birka o tematyce rodzinne gotowanie przy współpracy z marką Bosch
- Warsztaty w Akademii Smaku Siemens z zakresu Food pairing. Sztuka łączenia smaków prowadzone przez Rafała Hreczaniuka - szefa kuchni testauracji Tamka 43
- Warsztaty kulinarne w Akademii Smaku Siemens powadzone przez Konrada Birka i Krzysztofa Kopcińskiego z restauracji SOWA&Friends z zakresu dekoracja stołu
- Warsztaty kulinarne z ketchupem w roli głównej - Pudliszki prowadzone przez Pawła Kibarta
- Warsztaty z przyrządzania gęsiny prowadzone przez Artura Moroza w ramach Święta gęsi w Kołudzie Wielkiej (instytut zootechniki)
- Bloger na pełen etat? Blog jako źródło dochodu - Małgorzata Walendziewska, Glossy Sociall
- Warsztaty z marką Kikkoman i Tabasco "Kulinarna wiosna" prowadzone przez Grzegorza Łapanowskiego
- Warsztaty z koncentratem Pudliszki prowadzone przez Alfredo Boscolo i Leonardo Masi (kuchnia Dantego)
- Warsztaty z bulionetką Knorr prowadzone przez Marco Pierre White
- Warsztaty cukiernicze z Pawłem Małeckim i Lidl
- Warsztaty z kuchni portugalskiej z Karolem Okrasą i Lidl
W pracy na co dzień towarzyszy mi Tequilla
Od pewnego czasu w moim zespole redakcyjnym jest również Gnocchi - cocker spanielka
W momencie gdy moje zdjęcie zostanie użyte bez mojej zgody wystawiam rachunek na kwotę 1000zł+VAT.
Zapraszam na mój profil na Google+
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz